Nick:
Godovski
Rozgrywki w jakich chcę brać udział:
Inne gry
Chcę dołączyć jako:
Członek Arma4Ever
Coś o sobie: Cześć, mam na imie Paweł, w serię Arma gram od Army 2. Na chwile obecną szukam społeczności, która wspiera rozgyrwki w Arma: Reforger. Jestem założycielem polskiej grupy AICI, skupiającej się na grze w Reforgera. Z racji braku czasu i odpowiednich kandydatów do stworzenia aktywnej grupy administracyjno-szkoleniowej postanowiłem sprawdzić jakie są alternatywy w polskich grupach Armowych. Z chęcią przedyskutowałbym opcjonalną tranzycję oraz format Waszych rozgrywek w Arma: Reforger na rozmowie rekrutacyjnej, dzięki temu uniknę pisania tutaj rozprawki
Z zamiłowania Game Master, zarówno gier tabletop RPG jak i Army, również od Army 2, wtedy z użyciem modów VTS/MCC. Z zawodu informatyk, z wykształcenia lingwista/tłumacz języka angielskiego.
Skąd się o nas dowiedziałeś: Inna społeczność
Inne społeczności w których grasz/grałeś:: Portal Graczy 2013-2014, Arma Coop Corps, 2014-2024 z długimi przerwami pomiędzy. Charlie Foxtrot Company (wielonarodościowe community, które zakończyło działalność w Armie 3 jakiś czas temu, obecnie przechodzi tranzycję na Reforgera). Prowadzący projektu społeczności AICI - Arma International Cooperation Initiative.
SteamID:
76561198013864694