Podanie Niedźwiedź

Awatar użytkownika
Niedźwiedź
Szeregowy II
Szeregowy II
Data dołączenia: 2024-06-14 00:30:11

Podanie Niedźwiedź

Nick: Niedźwiedź

Rozgrywki w jakich chcę brać udział: ArmA + inne gry

Chcę dołączyć jako: Sojusznik
Społeczność: 19 Eskadra Operacji Specjalnych [SPS]

Coś o sobie: W armie zajmuje się pilotowaniem MH-60M (Hatchet) oraz medycyną w pełnym zakresie KAT
Zawodowo latam śmigłowcem W-3 w służbie poszukiwania i ratownictwa Sił Powietrznych RP jako ratownik medyczny oraz jestem nieetatowym instruktorem w CSzWS w sekcji szkolenia medycznego. Przychodzę tutaj celem nawiązania współpracy (powietrze-ziemia oraz powietrze-powietrze). Szczegóły przedstawiłem już Piotrowi via messenger i mam nadzieję, że z czasem uda nam się złapać na serwerach army

Skąd się o nas dowiedziałeś: Facebook

SteamID: 76561198199466653
Awatar użytkownika
Arma4Ever BOT

Gratulacje, Twoje podanie zostało zaakceptowane.

Następnym krokiem w dołączeniu do naszej społeczności jest przejście rozmowy rekrutacyjnej na TeamSpeak.
Masz na to tylko 7 dni, jeżeli się nie stawisz, podanie zostanie automatycznie odrzucone. Wejdź na TeamSpeak3 na kanał Rekrutacja i poczekaj na Instruktora który przeprowadzi rozmowę lub wyznaczy jej termin.

Podczas rozmowy będziemy chcieli sprawdzić Twoją znajomości regulaminu i poznać powody, dla których chcesz do nas dołączyć.

W razie jakichkolwiek pytań lub problemów, skontaktuj się z naszą Kadrą, poprzez PW lub TeamSpeak3: arma4ever
Administracja
Dowódcy
Instruktorzy
Awatar użytkownika
Arma4Ever BOT

Gratulacje!

Zostałych przyjęty jako sojusznik Arma4Ever.
Cieszymy się, że możemy Cię powitać w naszej społeczności!

W razie jakichkolwiek pytań lub problemów, skontaktuj się z naszą Kadrą, poprzez PW lub TeamSpeak3: arma4ever
Administracja
Dowódcy
Instruktorzy
Zablokowany